Adres

Linnaeusparkweg 127 Huis

Email adres

info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Telefoonnummer

020-3313554

Lotte Beunk

GZ-psycholoog

Mijn naam is Lotte Beunk (1981). Na mijn afstuderen in de klinische psychologie ben ik werkzaam geweest in de forensische psychologie. Hierna maakte ik de overstap naar de reguliere GGZ, waar ik de afgelopen 10 jaar met zowel jongeren als volwassenen heb gewerkt en meerdere vervolgopleidingen heb gevolgd. Vanwege mijn voorkeur voor korte communicatielijnen, een persoonlijke benadering en het nemen van eigen verantwoordelijkheid, voel ik me het meest op mijn plek in een kleinschalige GGZ-voorziening.

Mijn diepgaande interesse in menselijk gedrag en mijn wens om bij te dragen aan het welzijn van mensen die vastlopen, vormen mijn belangrijkste drijfveren. Elke behandeling begint met het begrijpen van iemands persoonlijke verhaal en hoe psychische klachten op een gegeven moment zijn ontstaan. Ook heb ik oog voor sterke punten en de momenten waarop het al beter gaat. Vervolgens gaan we samen aan de slag met de behandeling. Hierbij maak ik gebruik van diverse goed onderzochte therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, oplossingsgerichte en positieve psychologie, EMDR en mindfulness. Mijn eclectische aanpak stelt me in staat om goed aan te sluiten bij jouw specifieke problematiek en behandelvoorkeuren.

Naast GZ psycholoog (BIG-nummer 19933485325) ben ik cognitief gedragstherapeut. Ik ben aangesloten bij het NIP en de VGCT. Mijn kwaliteitsstatuut kun je hier inzien. Mijn werkdagen zijn op woensdag en donderdag. Je kunt contact met me opnemen via lottebeunk@psychologiepraktijkdemeer.nl.

Mededeling:

Helaas, er is een storing met het aanmeldformulier. Neem contact met ons op via info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Bij voorbaat dank, team De Meer