Adres

Linnaeusparkweg 127 Huis

Email adres

info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Telefoonnummer

020-3313554

Lot Schroeder

Praktijkhouder, GZ-psycholoog en relatietherapeut

Ik ben Lot Schroeder (1977), gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben medepraktijkhouder van de praktijk sinds januari 2023. Ik heb ruime ervaring als psycholoog bij Arkin, een grote Amsterdamse GGZ-instelling.

Ik ben gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van psychische klachten zoals depressie, trauma, verslaving, angststoornissen en relatieproblemen.

Hoe ziet een behandeling bij mij eruit? Ik zoek graag uit hoe je klachten samenhangen met jouw persoonlijke situatie of geschiedenis. Vervolgens bepalen we samen met welke behandeling of aanpak je het best geholpen bent.

Cliënten ervaren mij als een betrokken psycholoog die doortastend kan zijn en dit kan afwisselen met humor. Ik maak gebruik van bewezen effectieve behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR, waarbij veel ruimte is voor een persoonlijke invulling.

Als relatietherapeut ben ik geschoold in Emotionally Focused Therapy (EFT). Dit is een effectieve vorm van relatietherapie, gericht op het veranderen van verstoorde interactiepatronen en het versterken van de verbinding tussen beide partners. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Je kunt mij bereiken via lotschroeder@psychologiepraktijkdemeer.nl.

Ik ben geregistreerd als GZ psycholoog in het BIG-register (nummer 09904411225) en ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NIP en klachtenregeling van het NIP. www.psynip.nl/klachtenregeling en nip@klachtencompany.nl

Mededeling:

Helaas, er is een storing met het aanmeldformulier. Neem contact met ons op via info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Bij voorbaat dank, team De Meer