Adres

Linnaeusparkweg 127 Huis

Email adres

info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Telefoonnummer

020-3313554

Voor verwijzers

Overweegt u iemand te verwijzen naar Psychologiepraktijk De Meer? Let er dan op dat het volgende in de verwijsbrief staat:

  • U verwijst naar de Basis GGZ
  • Er is sprake van een vermoeden van een DSM 5 stoornis
  • Er wordt verwezen voor behandeling (indien er staat ‘graag uw begeleiding’ of ‘graag uw expertise of consultatie’, dan wordt de verwijzing afgewezen door de verzekeraar
  • Uw persoonlijke AGB-code en handtekening
  • Verwijsdatum (deze moet vóór de datum van intake liggen)

Basis GGZ

In de Basis GGZ wordt klachtgericht en kortdurend gewerkt. Dat betekent in de praktijk dat clienten ongeveer in 12 sessies geholpen kunnen worden. Bij de inschatting of dit voldoende is kunt u rekening houden met complexiteit, risico en verloop van de klachten. Middelenmisbruik en persoonlijkheidsproblematiek worden bijvoorbeeld niet behandeld in de Basis GGZ. Ook als er veel sociaal-maatschappelijke problemen zijn is de verwachting dat iemand goed geholpen kan worden in de Basis GGZ laag. 

We zijn ons ervan bewust dat de lange wachttijden binnen de SGGZ voor problemen zorgen in verwijzingen. U kunt altijd met ons overleggen of we een client ter overbrugging naar de SGGZ kunnen aannemen. 

Aanmelding

U kunt verwijzen via Zorgdomein of de verwijsbrief aan de client meegeven zodat hij/zij zich makkelijk kan aanmelden via onze site.

Kosten en tarieven 

Psychologiepraktijk De Meer werkt contractvrij. Clienten met een zuivere restitutiepolis krijgen  100% van de behandeling vergoed. Voor de rest geldt dat zij een deel van de behandeling zelf moeten betalen ook al gaat het om vergoede zorg. Indien dit niet haalbaar is voor de client raden wij u aan te verwijzen naar een gecontracteerde zorgverlener. Ook wordt het eigen risico aangesproken dus er zijn altijd kosten verbonden aan doorverwijzingen naar een psycholoog. Kijk hier voor de tarieven.

Terugrapportage

U ontvangt na afsluiten van de behandeling een ontslagbrief mits client daarvoor toestemming geeft. Indien nodig nemen wij tussentijds contact met u op over het verloop of voor overleg. Met toestemming van de client kunt u ook altijd contact met ons opnemen op 020-3313554 of via info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Mededeling:

Helaas, er is een storing met het aanmeldformulier. Neem contact met ons op via info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Bij voorbaat dank, team De Meer