Adres

Linnaeusparkweg 127 Huis

Email adres

info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Telefoonnummer

020-3313554

De Synergie van mindfulness en cognitieve gedragstherapie: Jouw weg naar innerlijke Rust

Welkom bij de boogpagina van Psychologiepraktijk De Meer, waar we geloven in een holistische benadering van mentale gezondheid. Vandaag duiken we dieper in de krachtige combinatie van mindfulness en cognitieve gedragstherapie (CGT) – een duo dat jou kan helpen innerlijke rust te vinden te midden van de hectiek van het moderne leven.

Mindfulness en CGT: Een perfecte match

Mindfulness, een eeuwenoude praktijk die draait om bewuste aanwezigheid in het hier en nu, vormt een prachtige aanvulling op de gestructureerde aanpak van CGT. Terwijl CGT zich richt op het veranderen van destructieve denkpatronen en gedragingen, biedt mindfulness een diepe verbinding met het huidige moment en helpt het bij het cultiveren van innerlijke kalmte en acceptatie.

Hoe werkt het in de praktijk?

Stel je voor dat je op een reis bent naar een rustig eiland, waar de golven van je gedachten kalmeren en de zorgen van de wereld langzaam vervagen. Met CGT als je kaart en mindfulness als je kompas, navigeer je door de uitdagingen van het leven met meer veerkracht en vrede. Het is als het vinden van een oase van rust te midden van de chaos.

De Persoonlijke Touch: Jouw reis naar innerlijke Rust

Bij Psychologiepraktijk De Meer geloven we in het belang van een persoonlijke verbinding met onze cliënten. Onze therapeuten staan klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar innerlijke rust, met een combinatie van CGT en mindfulness die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Het is alsof je een betrouwbare metgezel hebt die je ondersteunt bij elke stap die je zet.

Is Mindfulness geschikt voor jou?

Of je nu worstelt met stress, angst, depressie of gewoon op zoek bent naar meer balans in je leven, mindfulness kan een waardevolle aanvulling zijn op je therapie. Onze ervaren therapeuten helpen je graag te ontdekken of mindfulness geschikt is voor jou, en om samen een plan te maken voor meer innerlijke rust en welzijn.

Vind jouw innerlijke rust

Dus, als je verlangt naar meer rust, balans en veerkracht in je leven, waarom zou je dan niet vandaag nog de eerste stap zetten op jouw reis naar innerlijke rust? Neem contact met ons op en ontdek hoe de synergie van mindfulness en CGT jou kan helpen om meer vreugde, vrede en voldoening te ervaren in elke dag die voor je ligt.

Liefs,
Team De Meer

Mededeling:

Helaas, er is een storing met het aanmeldformulier. Neem contact met ons op via info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Bij voorbaat dank, team De Meer