Adres

Linnaeusparkweg 127 Huis

Email adres

info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Telefoonnummer

020-3313554

Marloes Kremer

EFT-therapeut

Ik ben Marloes Kremer (1980). Ik geef trauma behandelingen en ik doe dat door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques). Trauma klinkt gelijk zo groot en soms is het dat ook maar vaak zit het in de kleine opmerkingen die gemaakt zijn gedurende je leven waardoor je in het hier en nu niet reageert op situaties zoals je zou willen reageren. Daarnaast ben ik familieopsteller en mega fan van Human Design en daar maak ik tijdens de sessies een heerlijk soepje van. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten krijg je wanneer je een aanvullende verzekering hebt een gedeelte van mijn sessies vergoed. 

Mijn missie is een veilige plek creëren omdat ik geloof dat als je je veilig voelt je kan leren en groeien. Vanuit een veilige plek kan je sneller bij de kern komen en echt dingen aanpakken die je in de weg zitten om jouw mooiste leven te leven. Ik geloof dat de plek waar je bent invloed heeft op je gemoedstoestand, het licht, de geur, de kleuren en de spullen die er staan doen er toe. Fijne veilige plekken creëer ik op ongeveer alle vlakken in mijn leven. In mijn praktijk, vanuit de camper en caravan maar ook natuurlijk thuis, met de mensen om me heen en in mijn creativiteit. Ik ben twee dagen in de week op dinsdag en donderdag in de praktijk te vinden. De rest van de dagen behandel ik mensen in de natuur vanuit mijn omgebouwde Volkswagen camper T2 uit 1977 in de zomermaanden en vanuit mijn Eriba caravan uit 1975 in de wintermaanden. 

Als ik mezelf mag omschrijven zou ik zeggen dat ik zeer makkelijk contact maak, oplossingsgericht ben, daadkrachtig, open, nuchter en dat ik een gezond verstand heb. Ik ben ook invoelend, sensitief, sfeergevoelig en ik vind weinig raar. Maar ik denk dat in de reviews, elders op deze website, die me telkens weer ontroeren als ik ze ontvang, een beter beeld ontstaat van hoe anderen mij en de therapie die ik geef ervaren. Kijk ook even op www.eftklopt.nl. Acht jaar geleden ben ik opgeleid als EFT therapeut bij NOVET Gary Craig official EFT Training Center en ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA (Nederlandse Vereniging voor Psychosociaal Therapeuten). Je kunt mij bereiken op marloeskremer@psychologiepraktijkdemeer.nl

Mededeling:

Helaas, er is een storing met het aanmeldformulier. Neem contact met ons op via info@psychologiepraktijkdemeer.nl

Bij voorbaat dank, team De Meer