Agenda

 

 Positieve Cognitieve Gedragstherapie 
Van oorsprong is cognitieve gedragstherapie probleemgericht, en ligt de nadruk op wat er niet goed gaat. Met de benadering van de positieve psychologie leer je om te herkennen wat er aan waarden ontbreekt, of wat je mist, als het niet goed gaat of als je niet lekker in je vel zit. Door je daarop te richten vergroot je je welbevinden en kwaliteit van leven en heb je minder last van klachten. 

Op maandag 7 september 2020 start er een nieuwe groepsbehandeling! (deze groep zit VOL. stuur een mail naar info@psychologiepraktijkdemeer.nl bij voldoende aanmeldingen start er snel een nieuwe groep) 

Waar: Linnaeusparkweg 127 huis
Wanneer: maandagen van 20:00-21:30
Hoe: 1 indivudueel intakegesprek van 60min, 8 groepssessies van 90min, 1 extra individuele sessie indien nodig
Hoeveel: de groep bestaat uit min 4 en max 8 personen
Wie: De groep wordt gegeven door Saskia en Darja

 Negatief Zelfbeeld
Een lagezelfwaardering komt heel vaak voor naast klachten die passen bij een depressie of angststoornis. Maar aan lage zelfwaardering als apart symptoom wordt in veel behandelingen weinig aandacht geschonken. Wij bieden een groepsbehandeling in de vorm van de Competitive Memory Training (COMET). In het najaar zal een nieuwe groep starten, meer informatie volgt binnenkort op de site maar hou ook de social media van de praktijk in de gaten!